Per 3 augustus zijn we overgestapt naar de maandag middag van 15:00 tot 16:00 uur.

 

Al vele jaren hebben wij stoelenyoga beoefend, in verschillende vormen, in onze ISV-accommodatie. Al na de eerste sessie van 12 lessen, waren we allemaal ervan overtuigd dat het werkt, vooral steeds de ontspanningsoefening na een verrichte inspanning geeft een goed gevoel en dat zittend op een stoel!

Van wat fitness, mindfulness en yoga noemen we het nu stoelengym, "bewust bewegen zittend op een stoel".

 

Wilt u het ook ervaren? Kom dan eens langs en doe mee. Bevalt het, dan kunt u meedoen met een cursus van 3 maanden. Zie ook het artikel hierna.

 

ISV organiseert laagdrempelige en betaalbare stoelengym voor u in onze ISV-accommodatie. Bewegen is echt goed voor iedereen en niet afhankelijk van leeftijd, lenigheid en/of mobiliteit.

Een gediplomeerde en ervaren bewegingstherapeut geeft les aan ouderen die alleen oefeningen zittend in een stoel kunnen doen. Het gaat niet alleen om het fysieke maar ook om de juiste ademhaling.

Stoelengym is veel meer dan alleen fysieke rek- en strekoefeningen. Ook juist ademhalen, iets waar in de lessen veel aandacht aan wordt besteed.

 

Wilt u ook lekker bezig zijn? Vindt u het fijn om te relaxen? Wilt u zich beter voelen? Elke maandag middag van 15:00 tot 16:00 uur zijn wij te vinden in ons clubhuis.

Agenda - Tafeltennis


MAANDAG 5 OKTOBER


19:15  -  22:30 -  Tafeltennis (Najaarscompetitie)

ISV Gouda 1 - De repelaer 5

 

Gastvrouw/heer: Lex Lakerveld / Mara van Grieken


© ISV Gouda 2010 | Design: Komplot.com