Wie zijn wij

Officieel heet onze vereniging Invaliden Sport Vereniging Gouda & Omstreken, maar wij hebben dit omgezet naar Vereniging voor aangepast sporten ISV Gouda & omstreken. ISV Gouda is niet alleen een begrip in Gouda en haar directe omgeving maar landelijk en internationaal weet men wie ook wij zijn.

Onze vereniging werd in 1964 opgericht en door het in deloop der jaren gevarieerde aanbod aan sportieve activiteiten telt ISV nu bijna 100 leden. Onze vereniging heeft een fantastische eigen accommodatie aan de Ridder van Catsweg te Gouda. Naast een sportzaal is er een gezellige kantine. ISV, de naam zegt natuurlijk genoeg, daar voelt u zich beslist thuis. Bij ISV kunnen mensen met een lichamelijke beperking met of zonder enige aanpassing toch een tak van sport beoefenen.

U kunt bij ons terecht als u tijdelijk niet in staat bent uw favoriete sport te beoefenen of daar op het moment grote moeite mee heeft. Te denken valt bijvoorbeeld aan ziekten of een verslechterde conditie. Bij ISV bepaalt u uw eigen tempo en inzet. En of u slechts recreatief wilt sporten of aan wedstrijden en competities wilt deelnemen. Ook zonder een lichamelijke beperking bent u van harte welkom bij onze vereniging, mits u bereid bent ondersteuning te bieden aan uw naasten of de vereniging in haar totaliteit. Kortom, kunt u tijdelijk niet bij een reguliere sportvereniging terecht, of wilt u naast het sporten ook een handje helpen? Dan bent u zeer welkom bij onze vereniging! Komt u eens langs in onze accommodatie.

Kijkt u ook voor de laatste informatie en openingstijden verder op onze website www.isvgouda.nl. Hier kunt u een indruk krijgen wie wij zijn en kunt u de contactadressen raadplegen voor nadere informatie. U kunt altijd twee keer gratis meespelen om te kijken of onze vereniging iets voor u kan betekenen. Als u eenmaal een keer geweest bent, dan kunt u bijna niet meer terug.

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

. Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB)

. Gehandicaptensport Nederland (GN)

. Vereniging van Goudse Sportorganisaties

 

 ANBI status. nr. 806189782

Laatste nieuws

Stoelgym voor ScootmobielClub Gouda.

Uit het AD van 12-9-2023.

ยป lees meer

Agenda - Zwemmen


ZATERDAG 2 MAART


09:30 - 10:30  -  Zwemmen jeugd         10:30 - 11:30  -  Zwemmen senioren    o.l.v. Team FysioVisiq
© ISV Gouda 2010 | Design: De Goudse Wolf