Wie zijn wij?

 

Vereniging voor aangepast sporten ISV Gouda en Omstreken richt zich op mensen met een lichamelijke of licht verstandelijke beperking die bij ons aangepast kunnen sporten. Wij zijn een enthousiaste vereniging waarin naast sporters ook veel vrijwilligers een bijdrage leveren.

 

 

Wat bieden wij?

 

Wij zijn niet alleen een vereniging die een aantal sporten aanbiedt, maar we geven ook de mogelijkheid om anderen in een fijne omgeving te ontmoeten. Mensen die net als jij graag actief willen zijn vanuit hun mogelijkheden.

Wij hebben een mooie sportzaal in Gouda met aangebouwd een kantine/multifunctionele zaal.

Er wordt recreatief gesport en er is deelname aan wedstrijden en competities mogelijk. De sporten staan ook open voor mensen die niet direct een beperking hebben, maar het fijn vinden om in een rustige omgeving te sporten. We zijn aangesloten bij diverse sportbonden en de Vereniging van Goudse Sportorganisaties.

Dus ben je rolstoel gebonden en wil je aan je conditie werken? Of ben je aan het revalideren en zoek je een sport die daarbij aansluit? Heb je geen behoefte om bij een reguliere vereniging te sporten? Of gewoon omdat je het leuk vindt? Kom dan eens kijken en neem contact op.

 

 

Onze geschiedenis.

 

In 1964 werd de Invaliden Sport Vereniging Gouda & Omstreken opgericht. Tegenwoordig noemen we onszelf Vereniging voor aangepast sporten.

Al die jaren hebben mensen ons weten te vinden om op hun niveau te kunnen sporten. In 1992 hebben we van de gemeente de huidige sportzaal aan de Ridder van Catsweg in Gouda kunnen overnemen. Ook in 1992 is daar een grote kantine met bar bijgebouwd. Daarmee werd het mogelijk om ook kleine evenementen of bijeenkomsten te faciliteren. De afgelopen jaren hebben we de nodige hulpmiddelen kunnen aankopen waardoor we de sporters goed kunnen ondersteunen.

 

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

. Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB)

. Gehandicaptensport Nederland (GN)

. Vereniging van Goudse Sportorganisaties

 

 ANBI status. nr. 806189782

Laatste nieuws

Bericht voor scootmobiel rijders

Heb je een scootmobiel en wil je met gelijkgestemden een mooie en gezellige toertocht maken in de omgeving van Gouda? Dan is dat nu mogelijk!

 

ยป lees meer

Agenda - Badminton


DONDERDAG 27 JUNI


1 9.00 - 21.00  - Badminton (Laatste training voor de zomerstop)  o.l.v.  Jozef Mataheru
© ISV Gouda 2010 | Design: De Goudse Wolf