Tafeltennis

Is de sport die het best geïntegreerd gespeeld kan worden door mensen met en zonder lichamelijke beperking.

Wij hebben een gezellige enthousiaste groep die met verschillende teams uitkomt in de NTTB-competitie.
De wedstrijden worden gespeeld in bv. de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag. Wekelijks kan er 1 x getraind worden op maandagavond, daarnaast 1x per 14 dagen ook op vrijdag. Kijk voor de juiste avonden en tijden elders op onze website en zie ook de agenda. Het is ook mogelijk om aan regionale en landelijke toernooien deel te nemen
Jaarlijks worden er clubkampioenschappen gehouden in onze eigen sportzaal.
 


U kunt 4x gratis deelnemen om de sfeer te proeven op de maandag en vrijdag avonden van 19.30 tot 23.00 uur . Wanneer u eenmaal geweest bent zal het lidmaatschap snel volgen. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Annotee via telefoonnummer 0182-378106 of mobiel 06-51823693  of  06-12294216 of per e-mail tafeltennis@isvgouda.nl

of privé pjl.annotee@hetnet.nl

 

https://west.nttb.nl voor competitezaken en andere nieuwsberichten van de NTTB

 

 

Beste tafeltennissers,

De eerder gecommuniceerde maatregelen voor het gebruik van de kantine, de speelzaal, de kleedkamers en de douches blijven gelden, met de volgende aanvullingen:

  • De kleedkamers mogen gebruikt worden als volledig omkleden noodzakelijk is; we verzoeken iedereen zoveel mogelijk thuis om te kleden en bij gebruik van de kleedkamers afstand te bewaren.
  • Gebruik de douches alleen als het echt nodig is; bijvoorbeeld voor leden van uitspelende teams die nog een lange thuisreis moeten maken.

Voor de competitiewedstrijden geldt het volgende:

  • Het gebruik van telborden is op eigen risico; het advies is om handschoenen te dragen. Mondeling tellen zonder telborden is toegestaan.
  • Er wordt niet gewisseld van speelhelft; de speler van het uitspelende team mag de speelhelft kiezen; dan wel de keuze aan zijn/haar tegenstander laten.
  • In de trio-competitie wordt het dubbelspel NIET gespeeld; de wedstrijd bestaat derhalve uit negen (9) partijen.
  • In de duo-competitie wordt het dubbelspel VERVANGEN door een vijfde enkelspel; waarbij eerst het thuisspelende en daarna het uitspelende team een teamspeler aanwijzen die een extra partij speelt. Dit mag een derde speler zijn als die gerechtigd is om in het team te spelen.

Deze extra partij wordt ingevuld op de regel van het dubbelspel en het resultaat heeft geen invloed om de rating van de betreffende spelers.

 

Met vriendelijke groet,

Peter Annotee

 

Agenda - Tafeltennis


MAANDAG 9 AUGUSTUS


19:30 - 23:00 Tafeltennis (TRAINING)  

Gastvrouw/heer Mara van Grieken / Lex Lakerveld

 


© ISV Gouda 2010 | Design: De Goudse Wolf